Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Eläinystävällistä palvelua ammattitaidolla omakotitalossa maaseudulla. Piha on aidattu ja paikoitus on pihassa.

Myös kotikäynnit sekä aikoja iltaisin ja viikonloppuisin.Koiran omistaja on mukana koiran trimmauksessa.

Yksilöllisiä betonipatsaita ja öljyvärimaalauksia.

 

                    

 

         Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä/

                               Galleria Taidesatu

                              p. 040 5350106

 

        Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi, LAHTI (Nastola)

        elainpalvelusatu.suntuubi.com

        lawcassandra@gmail.com   

        http://facebook.com/elainpalvelu.satusuomensyrja   

                        ajanvaraus  ma-pe 9-18, la-su 10-15

  _____________________________________________________________________

      KOIRAKOULU   -    KOIRAHIERONTA   -   HEVOSHIERONTA

        TRIMMAUS  -  KOIRAKURSSIT   -   DOGSITTER

      BETONIPATSAITA   -   ÖLJYVÄRIMAALAUKSIA  - GALLERIA 

    _____________________________________________________________________

 

   Satu Suomensyrjä ja Jenni Aron

                                                                                    Jorma Talli Viiskorvalla.

                                                                                     (kuva: Jenni Aro)

 

                                                                           

  Tmi Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä on yli viisi vuotta toiminut yritys, joka muutti Kouvolasta Lahden Nastolaan viime vuoden lopulla. Tarjoan hyvinvointipalveluja koirille, hierontaa, TENS-hoitoa, trimmausta, koulutusta ja kotihoitoa sekä hierontaa ja TENS-hoitoa hevosille.

 Olen myös kuvanveistäjä, valmistan betonipatsaita kymmenen vuoden kokemuksella ja pidän galleriassani myyntinäyttelyjä.

 Koirakurssit toimivat läpi vuoden, mm. koirahierontakurssi, pentukurssi ja aikuisen koiran tottelevaisuuskurssi.

  Lähtökohtanani on omasta elämästään nauttiva eläin, jonka elämänlaatu paranee erilaisilla hoitotoimilla. Jokainen eläinasiakas on minulle yksilö jonka tarpeet ja tunteet otan huomioon, ja jonka ehdoilla etenen.

  Olen sekä koulutettu hevoshieroja että koirahieroja, ja saanut oppia hevosten ja tuotantoeläinten hoitoon opiskellessani maanviljelysteknikoksi Harjun maatalousoppilaitoksessa.  Hevos- ja koirahierojaksi valmistuin vuoden kestäneestä koulutuksesta Kauhajoen opistosta tammikuussa 2011. Lopputyöni aineena oli Autoimmuunisairaus koiralla ja hevosella. Lisäksi olen käynyt ELK Weterin koirahierontakoulutuksen I jakson vuonna 2010.

  Minulla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus koirien kouluttamisesta, aloitin koirien tottelevaisuuskoulutuksessa ensimmäisen koirani kanssa jo kymmenvuotiaana. Olen elänyt mm. saksanpaimenkoiran, beauceronin ja dobermannin sopuisassa yhteislaumassa.

 Koirien trimmaamisen olen myös aloittanut omien koirien kanssa jo nuorena.

 Koirahieronnan itseopiskelun aloitin jo 80-luvulla pakon sanelemana ja olen vuosien saatossa nähnyt miten ratkaisevasti hieronta vaikuttaa koiran hyvinvointiin, terveyteen ja liikkumiseen varsinkin tämän vanhetessa.

 Hieronta lievittää kipua turvallisesti luonnollisella tavalla ja rentouttaa. Se muun muassa nopeuttaa palautumista rasituksesta ja vammoista sekä ehkäisee ennalta lihasvammojen syntyä.  Parhaassa kilpakunnossa oleva hevonen tai koira ei yllä maksimaaliseen suoritukseensa jos lihashuollosta ei ole kunnolla huolehdittu. Hieronta on eläimelle myös sen omaa hemmotteluaikaa.

 Hieron eläimen kauttaaltaan käsin, keskittyen kireyksiin, kipeisiin ja tukkoisiin alueisiin ja mahdollisiin kipu-ja triggerpisteisiin. Teen  mobilisaatiot (nivelen liikehoito) ja venytykset eläimen ehdoilla. Käytössäni on lisäksi turvallinen TENS-laite (sähköinen hermostimulaatio), joka  lähettää heikkoja, matalataajuisia  sykäyksiä. Nämä aktivoivat eläimen kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja. TENSin on todettu olevan jopa akupunktuurin veroinen hoitomuoto.

 Pidän koirahierontakursseja jo kuudetta vuotta ryhmille ja yksityisesti. Annan myös opetusta hevosen kotihierontaan.

 Annan opetusta koiranomistajille ja koirille, jotka kaipaavat apua käytännön elämään, alkeiskoulutuksesta käytösongelmien ehkäisemiseen ja poistamiseen. Ilmapiiri opetuksessa on kannustava ja rohkaiseva.

 Kun ihminen muuttaa käytöstään ja suhtautumistaan, kun ihmisen energia muuttuu, koirakin muuttuu. Olen perehtynyt koiran elekieleen, rauhoittaviin signaaleihin, kehon ja energian käyttöön sekä mielikuvien välittämiseen. Opetan koiran omistajaa puhumaan koirien omaa kieltä ja käyttämään sitä apuna opetuksessa ja harjoituksissa.

 Kaiken koiran opettamisen tulee tapahtua palkitsemisen, leikin ja toistojen kautta rauhallisen tasapainoisella energialla. Hyvä johtaja on henkisesti vahva ja tasapainoinen, ystävällinen ja kärsivällinen. Koiralle ei saa koskaan suuttua ja huutaa eikä sitä saa rangaista fyysisesti eikä pelotella.

 Turkin ja kynsien hoidon tulee olla koiralle miellyttävää niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikä se saa tuottaa kipua, joten en nypi koiria. Teen takkujen poistoja ja turkin selvittelyä kotikoirille ja siistin turkin saksilla. Koira saa olla omistajansa seurassa koko ajan.                        

   Valmistan näköispatsaita muotokuvamaalauksella tai yksivärisenä lemmikeistä sekä muita betoniveistoksia ja reliefejä pienoismallina tai luonnollisen kokoisen ja maalaan öljyväritauluja, kuten eläinten muotokuvia. Olen pitänyt neljätoista yksityistä taidenäyttelyä ja osallistunut lukuisiin yhteisnäyttelyihin. Veistotaidettani on ostettu myös ulkomaille. Olen Nastolan taideyhdistyksen ja  Hollolan taideyhdistyksen(hallituksessa) jäsen.

 

                              IKUISTA ELÄMÄSI ELÄIN!          

 

 

Galleria Taidesatu. Satu Suomensyrjän hevospatsaita.

 

 

 

Nastolan taideyhdistyksen, Art Taarastin, jäsennäyttelystä Taidekeskus Taarastissa.

Satu Suomensyrjä: Kuningas, Makaava susi ja Istuva susi.

 

Galleria Taidesatu. Satu Suomensyrjän Kesäkatu.

_______________________________________________________________________

Hinnasto (sis. alv 24%)

myös kotikäynnit sekä iltaisin ja viikonloppuisin:

* hevoshieronta 49e, sis. mobilisaatiot ja venytykset, TENS-laite, venyttelyohjeet (useampi hevonen/toistuva hieronta hinta sopimuksen mukaan)

* koirahieronta 30e, sis. mobilisaatiot ja venytykset, TENS-laite, venyttely-ja kotihierontaohjeet

* koirien trimmaus 30e/h  sis. kynsien leikkuun ja haluttaessa kevyen hieronnan

* pelkkä kynsien leikkuu 15e

* koiran/koiranomistajan koulutus 30e/h tai 40e/kerta

- koirien erilaiset käytösongelmat, koiran ja omistajan uudenlaisen suhteen luominen, koiran elekielen opettelu, energian ja kehon käyttö opetuksessa, harjoitukset ja neuvonta, tottelevaisuusharjoitukset

* koirien oikea kotihoito/dogsitter/ulkoilutus (sop.muk)

* koirahierontakurssi (89e)

* hevoshierontakurssi (sop.muk.)

* pentu-, alkeis- ja jatkokurssit sekä erikoiskurssit ( kts. hinta kyseisen kurssin kohdalta)

 

kotikäynnin minimikorvaus 10e

kotikäynnin kiinteä korvaus Lahden seudulla ja ympäristökunnissa 10-20e ilman muita kuluja

muutoin km-korvaus 0,25e/km, pidemmät matkat sopimuksen mukaan

 

Patsaiden hinnat:

- alkaen 10e

- koiran tassunjäljet betonilaattaan 20e

- koirapatsas, pieni tai keskikoinen n. 200e-400e, isommat alk. 400e

_____________________________________________________________________

Tapahtumia

 

Avoimet ovet- päivä eläinten viikolla  su 9.10. klo 11-13 Huom! Muuttunut aika!

Klo 12-13 neuvontaa mm. koira-ja hevoshieronnasta sekä koiran koulutuksesta. Tule selvittämään oman koirasi hierontatarve ja lihaskireydet. Klo 11-12 pääsee mukaan pentu/alkeisryhmään, jossa voi harjoitella kokeeksi oman koiran kanssa. Myynnissä ja nähtävillä koira-ja hevospatsaita sekä eläinaiheisia taidekortteja mm. joulukortteja.

Tule mukaan koirasi kanssa.

 

Kursseja

Pentukurssi/alkeiskurssi sunnuntaisin klo 11-12  (6 kertaa yht. 60e). Uudet koirat tervetuloa mukaan! Vanhat kurssilaiset jatkakaa edelliseen tapaan.

Tehokasta ja mukavaa oppimista pennuille sekä nuorille ja aikuisille koirille, jotka haluavat aloittaa alusta tai kerrata oppimaansa. Jokainen koira saa harjoitella mahdollisuuksien mukaan vapaana.

Kurssilla opetellaan puhumaan koirien kieltä ja käyttämään koiran luonnollista tapaa oppia ilman hihnasta nykimistä.  

Mukaan voi tulla mistä kerrasta tahansa, sillä samoja asioita kerrataan aina uudelleen. Kurssilla opetellaan leikin ja palkitsemisen avulla kaikki tottelevaisuuden perusasiat, kuten istuminen, seisominen, sivulle tulo, maahan meno, pysähtyminen, seuraaminen ja mikä tärkeintä, iloinen ja ripeä luoksetulo. Lisäksi opetellaan toisen koiran kohtaamista.

Kurssilla on kannustava ja mukava ilmapiiri, koirat saavat leikkiä mahdollisuuksien mukaan sopivien kavereiden kanssa turvallisesti isolla verkolla aidatulla pihalla, ja oppia tärkeitä sosiaalisia taitoja. Kurssilla opetellaan myös kävelemään yhdessä. Yhdessä käveleminen on tärkeää koirille ja varsinkin pennuille.

Koiran omistajalle kurssi opettaa henkisesti vahvaa, rauhallista, kärsivällistä ja ystävällistä koiran ohjaamista, ja kurssi antaa valmiuden opettaa koiraa tästä eteenpäin. Jokainen koiran omistaja saa omakohtaista opetusta. Mukaan makupaloja ja lelu (ei kelatalutinta) sekä oma vesikuppi ja talviaikaan mukava alusta myös sisällä oloa varten.

 

Tottelevaisuustehokurssi tulossa. Nuoren tai aikuisen koiran tehokas ja mukava tottelevaisuuden kertauskurssi, joka jatkaa siitä mihin alkeiskurssi loppui. Kurssilla opetellaan hallitsemaan koira erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa ja paikoissa. Kurssilla koiranomistaja oppii rauhallista, vahvaa ja ystävällistä energiaa ja koirien kieltä. Kurssilla on kannustava ilmapiiri ja jokainen koira saa omaa aikaa ja etenee omaan tahtiinsa. Oppiminen on turvallista verkolla aidatulla pihalla.

Koirahierontakurssi   la 8.10. klo 10 (89e). Kurssin voi käydä myös yksityisesti. Oman koiran hierontakurssi pienryhmässä. Koirat ovat mukana sisällä omistajan kanssa kodinomaisesti. Kurssi antaa valmiuden koiran kotihierontaan, myös urheiluhierontaan, ja venyttelyyn. Siinä opetellaan yhdessä koiran kanssa hieronta käytännössä ja teoriassa vaihe vaiheelta. Käsiteltäviä asioita ovat mm. koiran pinnallisten lihasten ja luuston rakenne, yleisimmät lihaskireysalueet, lajikohtaiset hierontatarpeet, hieronnan merkitys koiran hyvinvoinnissa, hieronnan kulku, vasta-aiheet ja erilaiset hierontaotteet ja -tavat. Kurssilla perehdytään jokaisen osallistuvan koiran omakohtaiseen hierontatarpeeseen. Kaikille osallistuville koirille katsotaan omaa tilaa ja aikaa. Jokainen kurssilainen hieroo lopuksi koiransa.

Kirjallinen materiaali ja halutessa todistus. Kurssi sisältää oman uusintahieronnan kertauksena ( n. 1 h, kuukauden sisällä, muttei pakollinen). Sitovat ilmoittautumiset, mukaan mahtuu vain muutama koira. Koirille mukaan mukava alusta, oma vesikuppi ja mahdolliset eväät. Ulos pääsee käymään tarpeen mukaan.

Energian ja kehon käyttö opetuksessa/koirien puhetta (30e). Koirat saavat lajitoverinsa tekemään monenlaisia asioita näennäisesti edes kommunikoiden ja mikä parasta tai pahinta, ne pystyvät siihen usein myös meidän ihmisten kanssa puhumatta sanaakaan ihmisten kieltä. Koirat puhuvat keskenään, mutta miten? Kurssilla opetellaan puhumaan koirien kieltä, käyttämään energiaa, liikkeitä ja kehoa apuna koulutuksessa ja kanssakäymisessä ja välittämään mielikuvia, aivan kuten koirat tekevät. Lisäksi opetellaan koirien käyttämät rauhoittavat signaalit. Teoriaosuus ja käytännön harjoittelua oman koiran kanssa sekä runsaasti esimerkkejä. Kurssilla opetellaan ohjaamaan koiraa myös ilman hihnaa ja/tai puhetta. Jos et vielä omista koiraa, niin opettele puhumaan tulevan koirasi kanssa. Varaa oma aika.

 

Kurssit maksetaan vasta paikan päällä käteisellä, ei pankkikorttia.

Koirat ovat kursseilla aina koko ajan mukana, niitä ei jätetä koskaan odottamaan kylmään/kuumaan autoon yksin. Oma vesikuppi on hyvä olla. Pidäthän koiran rokotukset ajan tasalla.

               

 

                 Hyvinvointia elämästä nauttiville eläimille!                             

 

 

 

 

 

 


 

©2016 Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä/Galleria Taidesatu - suntuubi.com